Συνταγές

Μαγειρευτό κρέας με λαχανικά

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε συνταγή για στιφάδο με κρέας με λαχανικά;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Το κρέας πλένεται και προστίθεται 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ανακατεύεται.
  2. Το λάδι λαμβάνεται στη χύτρα ταχύτητας και ανοίγει ο πάτος της εστίας.
  3. Το κρέας μας προστίθεται στο τηγανέλαιο και το κρέας τηγανίζεται και σφραγίζεται.
  4. Προσθέτουμε περίπου 12 ποτήρια ζεστό νερό στο κρέας μας και η πίεση σβήνει και το κρέας ψήνεται στη λειτουργία ψησίματος του κρέατος για 15 λεπτά στο πρώτο στάδιο.
  5. Ο χρόνος μαγειρέματος της χύτρας ταχύτητας μπορεί να διαφέρει. 🍣 Εάν η χύτρα ταχύτητας δεν έχει ξεχωριστή λειτουργία κρέατος και λαχανικών, θα πρέπει πάντα να μαγειρεύετε το κρέας στο πρώτο στάδιο σε 15 λεπτά λιγότερο από τον συνολικό χρόνο που μαγειρέψατε, στη συνέχεια προσθέστε τα λαχανικά και μαγειρέψτε με τα λαχανικά σε 15 λεπτά. 🍴 Έτσι, εάν κανονικά μαγειρεύετε το κρέας σε 40 λεπτά, θα χρειαστεί να το ψήσετε σε 25 λεπτά αρχικά.
  6. Στη συνέχεια ανάβει η χύτρα ταχύτητας, φιλτράρεται ο ζωμός με τη βοήθεια σουρωτήρι για να φύγουν τα μικρά σωματίδια του ζωμού και ξαναβγαίνει στην κατσαρόλα με το κρέας.
  7. Το κάτω μέρος της σόμπας ανοίγει. 🥓 Στο κρέας προστίθενται χοντροκομμένες πατάτες και καρότα, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ελέγχεται το αλάτι. 🍯 Μπορείτε να το προσθέσετε αν είναι λιγότερο.
  8. Αυτή τη φορά, το φαγητό μας στη χύτρα ταχύτητας ψήνεται για άλλα 15 λεπτά στη λειτουργία μαγειρέματος λαχανικών. 🍖 Σύμφωνα με αυτή τη χύτρα ταχύτητας, μαγειρεύουμε για 30 λεπτά συνολικά. 🫐 Αν το κρέας και οι πατάτες μας είναι τρυφερά, το γεύμα μας είναι μαγειρεμένο.

Καλή όρεξη.

Κρέας στιφάδο με λαχανικά Συνταγή με φωτογραφία

Μαγειρευτό κρέας με λαχανικά
Μαγειρευτό κρέας με λαχανικά
Μαγειρευτό κρέας με λαχανικά
Μαγειρευτό κρέας με λαχανικά
Μαγειρευτό κρέας με λαχανικά

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button